Βερανζέρου 15 & Πατησίων ( 28ης Οκτωβρίου), 106 77 Αθήνα
(Πλησίον Πλατείας Κάνιγγος)

Βερανζέρου 15 & Πατησίων ( 28ης Οκτωβρίου), 106 77 Αθήνα
(Πλησίον Πλατείας Κάνιγγος)

Το Γραφείο μας - Βιογραφικά

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το έτος 1983 από τον Επαμεινώνδα Παπαδέα. Έκτοτε και μέχρι σήμερα παρέχει προς τους πελάτες του υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, σε όλους σχεδόν τους τομείς του δικαίου με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Εμπορικό, Πτωχευτικό και Φορολογικό δίκαιο.

36
Χρόνια Εμπειρίας

Η μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική μας κατάρτιση μας δίνει τη δυνατότητα της άριστης και αποτελεσματικής προάσπισης των συμφερόντων κάθε πελάτη μας.

Στόχος μας

Η άρτια προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του πελάτη μας όχι μόνο στην αίθουσα των δικαστηρίων αλλά και εκτός, μέσω της προληπτικής ενημέρωσης τους.

Στόχος μας

Η άρτια προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του πελάτη μας όχι μόνο στην αίθουσα των δικαστηρίων αλλά και εκτός, μέσω της προληπτικής ενημέρωσης τους.

Συνεργάτες

Το γραφείο μας συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αγγλία καθώς και με γραφεία πολιτικών μηχανικών, λογιστών και συμβολαιογράφων για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή των πελατών μας.

Βιογραφικά


Επαμεινώνδας Παπαδέας

Επαμεινώνδας Παπαδέας

Δικηγόρος

Ο δικηγόρος Επαμεινώνδας Στ. Παπαδέας γεννήθηκε στον Κάμπο Αβίας της Μεσσηνιακής Μάνης και έζησε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων. Τελειώνοντας το Λύκειο εισήχθη στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1981. Το έτος 1983 έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αμέσως δημιούργησε δικό του δικηγορικό γραφείο. Από τότε συνεχώς μέχρι σήμερα ασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία μάχιμη δικηγορία. Σήμερα είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, έχει εξειδικευτεί στους τομείς του Εμπορικού, Πτωχευτικού και Φορολογικού δικαίου καθώς και στο δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Ροδάνθη Παπαδέα

Ροδάνθη Παπαδέα

Δικηγόρος

Η Ροδάνθη Παπαδέα γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου University of Greenwich του Λονδίνου (Bachelor of Law). Το έτος 2009-2010 διετέλεσε ασκούμενη δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο Βραχίμη & Σϊα της Λευκωσίας και αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας. Στη συνέχεια, έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και από τις αρχές του 2011 ασκεί δικηγορία στην Αθήνα. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και κατέχει πιστοποιητικά αρίστης γνώσης Cambridge Proficiency (CPE) και Michigan Proficiency (ECPE). Επίσης κατέχει το πτυχίο DELF1 της Γαλλικής γλώσσας.

Αναστασία Μπίτζιου

Αναστασία Μπίτζιου

Δικηγόρος

Η Αναστασία Μπίτζιου γεννήθηκε στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Νομική (LLM) του Cardiff Metropolitan University του Ηνωμένου Βασιλείου, με ειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρήσεις (Master of Laws in International Business). Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα (LONDON TEST OF ENGLISH – PROFICIENT COMMUNICATION του EDEXCEL) και πολύ καλά την Γαλλική (DELF 1ER & 2ND DEGRE).
Δέσποινα Τσέλιου

Δέσποινα Τσέλιου

Δικηγόρος

Η Δέσποινα Τσέλιου γεννήθηκε και έζησε στη Ρόδο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Πραγματοποίησε μέρος στην άσκησής της την περίοδο 2018-2019 στο δικηγορικό γραφείο «Τρανταλίδης & Συνεργάτες» και κατόπιν στο δικηγορικό σχήμα «Στάμος και Συνεργάτες». Πραγματοποιεί ειδίκευση στο ΠΜΣ «Ψυχιατροδικαστική» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, στην οποία κατέχει πιστοποιητικό άριστης γνώσης, επιπέδου C2.

Τομείς Δραστηριότητας του Δικηγορικού Γραφείου

Το δικηγορικό γραφείο Επαμεινώνδα και Ροδάνθης Παπαδέα ασχολείται και αναλαμβάνει υποθέσεις που άπτονται σε κάθε τομέα δικαίου με ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του γενικού εμπορικού, πτωχευτικού, εξυγίανσης επιχειρήσεων και ποινικού δικαίου. Ειδικότερα το γραφείο μας ασχολείται:

$

Εμπορικό Δίκαιο

  • Σύσταση και παρακολούθηση εταιρείας
  • Εξυγίανση εταιρείας
  • Πτωχεύσεις
  • Προστασία δανειολήπτη
$

Φορολογικό Δίκαιο

$

Αστικό Δίκαιο

$

Ποινικό Δίκαιο

$

Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας

  • Κατοχύρωση και προστασία κάθε είδους πνευματικού δικαιώματος και άυλου περιουσιακού στοιχείου
  • Κατοχύρωση εμπορικών σημάτων
$

Αυτοκίνητα

  • Άσκηση ή αντίκρουση αγωγών εκ τροχαίων ατυχημάτων

Καλέστε μας Τώρα

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε υπόθεση σας απασχολεί.

210 3828012

210 3828891

6942400425

210 3828891

Επισκεφτείτε μας

Θα χαρούμε να μιλήσουμε από κοντά.

Το γραφείο βρίσκεται 5΄με τα πόδια από την πλατεία Ομονοίας και δίπλα σε στάσεις πληθώρας λεωφορείων που εξυπηρετούν όλη την Αττική.
Parking κοντά στο γραφείο: POLIS PARK Πλατεία Κάννιγγος

Βερανζέρου 15 & Πατησίων ( 28ης Οκτωβρίου)

106 77 Αθήνα (Πλησίον Πλατείας Κάνιγγος)

Share This